Jonathan Josefsson blir årets pedagog 17/18

Torsdagen den 17e maj delade StuFF ut priset Årets Pedagog till Jonathan Josefsson vid institutionen Tema.

Motiveringen till Jonathan Josefsson var följande:

"Jonathan är en pedagog som alltid sätter studenternas lärande i första hand. Med vardagsnära och konkreta exempel sätter han teorin i sitt sammanhang och stimulerar reflektion bland studenterna. Vid seminarium ställer han ofta motfrågor av framåtsyftande karaktär, och med en tvist, som ofta tvingar studenter att fundera en extra gång och verkligen reflektera över det som behandlas. Tiden för seminarierna disponeras på det sätt att studenterna känner att det värt och utvecklande att gå på dem. Vid utvärdering av kurser är Jonathan lyhörd och tar till sig av studenternas åsikter. Han är öppen för förändring och bemöter studenter på ett föredömligt sätt. Jonathan är väldigt mån om att utveckla sin undervisning men också för att hjälpa sina studenter att utvecklas."

arets pedagog1

Izabella Strömberg (UUF), Jonathan Josefsson och Klara Bladh (UUU).

arets pedagog2

Under ceremonin delade även LinTek och Consensus ut sina pedagogpriser.

Årets pedagog är StuFFs utmärkelse till inspirerande och engagerande lärare som undervisar vid området för utbildningsvetenskap eller vid den Filosofiska fakulteten.

Välkommen till Linköpings universitet!
Information om medlemssystem och personuppgifter

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder 15 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Snabba länkar

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun