sep
17

Sök till StuFFs utskott! // StuFFs committees are recruiting!

StuFF söker nu nya utskottsmedlemmar till utbildningsutskottet StUBin samt Eventutskottet. Att engagera sig i ett av StuFFs utskott är ett perfekt sätt att prova på kårengagemang och lära sig nya saker. Som utskottsmedlem arbetar du med olika projekt, både självständigt och med kårstyrelsen. Du får en inblick i kårens verksamhet och i hur Linköpings universitet fungerar. 

 

Utbildningsutskottet StUBin

StUBin arbetar med utbildningsfrågor: utskottet utbildningsbevakar program och kurser som saknar sektion eller motsvarande, utskottet utser årets pedagog och delar ut litteraturstipendiet. 

 

StuFFs Eventutskottet

Eventutskottet arbetat med att planera och genomföra evenemang. 

Fortsätt läs mer
  15 Träffar
15 Träffar
apr
25

Sök lediga uppdrag 18/19!

StuFF har några lediga uppdrag med start maj-juni, det är uppdrag på både heltid och deltid. Ansök nu!

 

Fortsätt läs mer
  363 Träffar
363 Träffar
jan
11

Sök kårstyrelsen

Hej! Nu är det dags för oss i Valberedningen att hitta en ny styrelse till verksamhetsåret 2018/2019! Vi söker dig som brinner lite extra för att jobba med att förbättra studenters utbildning och studiesociala liv på Linköpings Universitet.

Fortsätt läs mer
  223 Träffar
223 Träffar

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder 15 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Snabba länkar

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Org. nr
822001-0535