Organisation

Välkommen till StuFF!

Studentkårens främsta uppdrag är att se till att du får den bästa möjliga studietiden, från Nolle-P till examen. Med över 1000 engagerade studenter driver vi frågor både lokalt och nationellt för att förbättra din studietid!

 

StuFF står för Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet. Vår uppgift är att arbeta för att du ska få den bästa möjliga studietiden. Vårt främsta fokus ligger på din utbildning och att representera dig och dina intressen mot universitetet, kommun och nationellt. Tillsammans med våra 17 sektioner ser vi till att alla beslut som har tagits av universitetet har passerat minst en student. Vid universitetet har vi bland annat gjort skillnad genom att få igenom anonyma tentor, Campusbussen och studentrabatter i kollektivtrafiken. Nationellt jobbar vi för mer lärarledd tid och att utveckla pedagogiken i utbildningen.

 

Vi arbetar även för att din studietid utanför föreläsningsrummen ska vara bra. Tillsammans med sektionerna arrangerar vi Sveriges bästa mottagning av nya studenter - Nolle-P. Vi arbetar även för ett levande studentliv genom att stötta studentföreningar och äga de fem kårhusen i Linköping och Norrköping. Studentkårerna är helt enkelt navet i studentlivet på Linköpings universitet. Vi vill också att du ska få en trygg och säker studietid där du mår bra, både psykiskt och fysiskt. Därför arbetar vi för att förbättra din arbetsmiljö, exempelvis studieplatser eller vilorum. Du kan alltid höra av dig till oss om du känner att du har blivit felaktigt behandlad på något sätt.
 
För att kunna representera dig och se till att du får den bästa möjliga studietiden behöver studentkåren medlemmar. Innan 2010 var det obligatoriskt att vara med i studentkåren men är nu helt frivilligt. Att vara medlem innebär att du ger studentkåren en starkare röst när vi förhandlar med universitetet. Du får också ta del av flera medlemsförmåner! Flera medlemmar betyder även att sektionerna och studentlivet får bättre förutsättningar. Som medlem får du också rösträtt i kårvalet.

Välkommen till StuFF!

StuFF är kåren för studenter vid utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet vid Linköpings universitet. Vår främsta uppgift är att ge dig den bästa möjliga studietiden.

Vi ser till att dina rättigheter som student respekteras och att din röst blir hörd på hela universitetet!

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder ca 20 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Postadress
Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet
Kårallen, Linköpings universitet
58183 Linköping

Org. nr
822001-0535