Medlemskap

medlemskap

Som ny student överöses man av information och det är inte lätt att veta i vilka föreningar eller organisationer man borde gå med i. En sak är dock säker: Du borde gå med i StuFF! 


För att kunna fortsätta representera dig och dina åsikter för att förbättra studentlivet behöver vi medlemmar. StuFF är en rörelse av studenter, för studenter där fler medlemmar ger oss större möjlighet att göra skillnad för att förbättra studenternas situation vid Linköpings universitet. Som medlem är du inte bara med och bidrar till ett bättre och mer levande studentliv utan du får också ta del av flera attraktiva medlemsförmåner och rabatter. När du blir medlem i StuFF har du också möjlighet att bli medlem i din sektion.

När du blir medlem väljer du om du vill bli medlem för hela läsåret, hela din studietid (tre eller fem år) eller bara för en termin. Det innebär att du måste uppdatera ditt medlemskap minst en gång varje läsår om du inte köper medlemskap direkt för hela din studietid. Medlemsavgiften varierar beroende på om din sektion har valt att ha en medlemsavgift för sektionen eller inte. Om din sektion inte har någon medlemsavgift eller om du bara vill bli medlem i StuFF kostar det 200 kr / läsår, 580 kr / tre år, 640 kr / fem år eller 150 kr / termin.


Vem har rätt att bli medlem? Du som studerar vid Filosofisk fakultet eller utbildningsvetenskap har rätt att teckna medlemskap i StuFF. 


Vad får du för ditt kårmedlemskap?

  • Din utbildning bevakas och kvalitetssäkras.

  • Din arbetsmiljö på universitetet bevakas och kvalitetssäkras.

  • Du får en mottagning och ett bra studiesocialt liv fullt av möjligheter.

  • Du får rätt att tycka till om kårens arbete genom kårvalet som hålls varje år.

  • Du får engagera dig inom kåren och påverka och tycka till ännu mer. 

  • Du får bli fadder under mottagningen. 

  • Du får hjälp och stöd om du råkar illa ut på universitetet.

Rebecca Ritzén
Rebecca RitzénMedlems- och studentrepresentantansvarigmsa@stuff.liu.se
Tel: 073 41 41 011 Om du har medlemsfrågor, frågor rörande studentrepresentation eller nationell studentpolitik ska du kontakta Medlems- och studentrepresentantansvarig. MSA ansvarar också för eventuella samarbeten och kontakten med företag.

Rabatter & förmåner

Kårmedlemmar får rabatter och andra erbjudanden via Stuk-appen! Det är också via Stuk-appen som man visar upp sitt medlemskap genom sitt digitala StuFF-kort.
Alla kårmedlemmar får ett gratis Studenthäfte från WeStudents. Det är ett rabatthäfte som innehåller massor av rabatter lokalt i Linköping och Norrköping! Läs mer om WeStudents på deras hemsida!
Alla kårmedlemmar får 10% rabatt på mat på kårhusen Trappan, Kollektivet och Ryds Herrgård vid uppvisande av ditt digitala StuFFkort via appen STUK!

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder ca 20 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Snabba länkar

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Postadress
Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet
Kårallen, Linköpings universitet
58183 Linköping

Org. nr
822001-0535