StuFFkortet - visa att du är medlem på ett enkelt och smidigt sätt!

För att visa att du är medlem visar du ditt StuFFkort! StuFFkortet är ett digitalt kort som du får när du betalat medlemsavgiften och registrerar dig i Studentkortets app. Förutom ditt medlemskap i StuFF så visar kortet även vilken sektion du är medlem i - allt via Studentkortets app. För att använda matrabatt på våra kårhus visar du ditt StuFFkort till personalen i kassan. 

Image

Ladda ner ditt StuFFkort

För att använda ditt medlemskort ska du ladda ner Studentkortets app STUK i din smartphone. Steg för steg hur du aktiverar ditt StuFFkort:

 


1. Betala din medlemsavgift. När vi fått in din betalning skickas automatiskt en beställning till vår partner Studentkortet som skapar ett digitalt kort i sin app. Medlem blir du här.

2. STUK-appen. När du betalat din medlemsavgift laddar du hem appen STUK i din telefon. 

3. Registrera dig. Starta appen och följ stegen för att logga in (inte alternativet). Vårat medlemssystem är kopplat till LADOK och skickar information till Studentkortet - därför visas ditt medlemskap automatiskt i appen när du loggat in. Om du precis blivit medlem hos oss kan det ta cirka en timme innan du kan logga in i appen.

4. Mitt kort. I appen finns en flik som heter Mitt Kort och det är under den fliken som du hittar ditt digitala StuFFkort. Om ditt StuFFkort inte dyker upp prova att klicka på uppdatera-knappen som är i det nedre högra hörnet. 

 

Har du problem med appen? Då går det bra att kontakta Studentkortets support på 08-652 76 00, eller maila kundtjanst@studentkortet.se. Deras telefonsupport har öppet på vardagar kl. 13-15.  

Om StuFF

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder ca 20 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är en studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på.

Våra vänner

Consensus
Linköpings kommun
Norrköping kommun
Lintek
LiU
SFS
Studentkortet
Marknadsbyrån
WeSupero

Kontakta oss

Besöksadress
Linköpings universitet
Campus Valla: Kårallen (vån. 3)
Campus Norrköping: Trappan (entréplan)

Postadress
Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet
Kårallen, Linköpings universitet
58183 Linköping

Org. nr
822001-0535