Vill du samordna Sveriges bästa mottagning?

• 05 oktober 2015 |

Har du vad som krävs för att samordna ”Sveriges bästa mottagning”? Vi söker just nu två mottagningssamordnare för Nolle-P 2016, en i Linköping och en i Norrköping.

Som StuFFs mottagningssamordnare är du spindeln i nätet under Nolle-P. Du koordinerar de olika fadderierna och fungerar som en stödfunktion från planeringsstadium till utförande, har regelbundna möten med generaler och lägger upp planeringen utifrån mottagningspolicyn. Du är strukturerad, gillar att ha koll och på läget och vågar ta diskussioner. Vi söker en person med ansvar för Norrköping och en person med ansvar för Linköping.

I ditt arbete kommer du få träffa massor med härliga människor och få lära dig otroligt mycket om hur Nolle-Ps stora maskineri fungerar via bland annat kåren, universitetet och Studenthälsan. Arbetet startar i början av januari och sträcker sig till sista oktober 2016. Båda posterna är arvoderade motsvarande arbetsbördan under perioden.

Du kan även nominera någon annan till posterna! Vi ser gärna att den som söker/nomineras har någon form av relevant erfarenhet. Kontakta studiesocialt ansvarig, Lorena Persson, på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073-41 41 010 om du har några frågor eller vill ha en närmare beskrivning av posterna. Du söker genom att skicka ditt CV+personliga brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan den 8/11.

Vi ser fram emot din ansökan!