Vi söker dig!

• 18 september 2015 |

StuFF jobbar hela tiden för att göra skillnad så att du ska få den bästa möjliga studietiden. För att kunna göra skillnad behöver vi din hjälp! Vi söker just nu flera engagerade studenter till meriterande och roliga uppdrag inom studentlivet!

Har du stenkoll på hur den ultimata kårpuben eller sittningen ska vara? Eller har du kanske till och med har nyckeln till framgångarna på framtidens arbetsmarknad? Du kanske har engagemanget som krävs för att arbeta med utbildningsfrågor? Då kan du mycket väl vara den vi söker!

Läs nedan vad vi söker och anmäl ditt intresse i formuläret längst ner.

Projektledare för Livsstilsveckan

Vill du leda arbetet med att bygga upp StuFFs nya koncept Livsstilsveckan? Under året kommer du som projektledare få skapa ett samlat forum för bland annat hälsa, genusfrågor och idéskapande. Fokus ligger på att hitta nya och lekfulla former för att uppleva, diskutera och lära sig mer om de olika teman som går under samlingsbegreppet livsstil.

Näringslivsutskottet - Nu!

Var med och hitta nya samarbetspartners till studentkåren, arrangera näringslivsrelaterade event och bygg StuFFs varumärke! I StuFFs näringslivsutskott får du möjlighet att knyta kontakter med företag och andra aktörer och utveckla studentkårens externa samarbetet.

Studiesociala utskottet - StRUL

Vi söker nu dig som gillar att stå ut i mängden och vill vara med i en innovativ arbetsgrupp! Det Studiesociala utskottet sysslar med att arrangera och planera spännande aktiviteter och events så som exempelvis sittning och den årliga dodgebolltuneringen. Utskottet kommer dessutom vara med och uppmärksamma StuFFs 20års jubileum nu till våren!

Utbildningsutskottet - StUBin

Utbildningsutskottet är för dig som är engagerad i utbildningsfrågor och som vill vara med och jobba för högre kvalité och bättre utbildning. Utskottet är bland annat involverad i arbetet kring priset Årets pedagog. Utskottet bedriver utbildningsbevakning för de kurser som ännu inte har en sektionsanslutning och är delaktig i projekt för att utveckla och stärka utbildningsbevakningen på universitetet.

Projektledare för Radar

Radar är StuFFs arbetsmarknadsdag i Norrköping och är en arena där grunden för studenternas framtid byggs. Vi söker nu en driven projektledare som vill ta eventet till nästa nivå och med glöd och energi skapa en naturlig mötesplats för studenter och företag.

Jobbare Kårhusen

Genom kårservice är StuFF med och driver kårhusen i Linköping och Norrköping. Just nu söker kårhusen Kollektivet, [HG] och Trappan nya jobbare. Att jobba i ett kårhus innebär är inte bara en bra merit utan ger också vänner och  erfarenheter för livet! I kårhusen kan du göra allt från marknadsföring till att stå i puben eller vara vakt.

Ledamot till Valrådet

Valrådet är den grupp inom kåren som anordnar det årliga kårvalet där medlemmar får möjlighet att välja representanter till kårfullmäktige som äger rum på vårterminen. Mycket fokus ligger att marknadsföra möjligheten att sälla upp i valet och även möjligheten att rösta under själva valperioden. Uppdraget är arvoderat.

Ledamot till Valberedning

Vill du vara med och ta ut nästa års kårstyrelse? Som ledamot i valberedning är du tillsammans med en grupp ansvarig för att rekrytera och nominera personer till förtroendeposter för 2016/2017. Precis som valrådet är uppdraget i valberedningen arvoderat.

Fyll i formuläret nedan om vad du vill engagera dig!

Dessutom…
StuFF behöver alltid fler personer som vill sitta med i olika grupper på universitetet. Det finns grupper som diskuterar alltifrån utbildning till datasalar via matsituationen på campus. Prata med din sektion eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du skulle vara intresserad av att sitta som studentrepresentant.

Glöm inte heller att hålla koll på din sektion och övriga studentföreningar på våra Campus som erbjuder massor av grymma möjligheter att engagera sig och göra skillnad!