Vi har ett resultat!

• 23 mars 2017 |

Kårvalet är nu avslutat där medlemmarna har röstat fram vilka som kommer att vara fullmäktiges ledamöter för det kommande verksamhetsåret. Stort tack för din röst!

StuFF är en demokratisk rörelse för studenter och av studenter. Kårvalet är medlemmarnas möjlighet att rösta på vem de vill ska tala för dem i fullmäktige. Årets kårval pågick mellan 6-19 mars och arrangerades av fullmäktiges utskottet Valrådet. Totalt röstade 555 medlemmar vilket gav ett valdeltagande på 24,38%. Den 8-9 april kommer fullmäktiges ledamöter att sammanträda för första gången.

Fullmäktiges ledamöter 2017/2018:

Eric Schimdt (Borgerligt Initiativ)

Clara Siönäs (Förenade Filfaks Emiraten)
Linnea Holmén (Förenade Filfaks Emiraten)
Gabriel Wåhlberg (Förenade Filfaks Emiraten)
Daniel Westermark (Förenade Filfaks Emiraten)
Anna Krogh (Förenade Filfaks Emiraten)
Markus Folemark (Förenade Filfaks Emiraten)
Jakob Kihlstrand (Förenade Filfaks Emiraten)
Johan Christersson (Förenade Filfaks Emiraten)

Linnea Engstedt (Lärarlistan)
Simon Ågren (Lärarlistan)
David Westman (Lärarlistan)
Sofia Ritenius (Lärarlistan)
Klara Bladh (Lärarlistan)
Frida Palmqvist (Lärarlistan)

Okan Karakas (Norrköpingslistan)
Mina Gunnarsson (Norrköpingslistan)
Tobias Holmberg (Norrköpingslistan)
Lorena Persson (Norrköpingslistan)
Jakob Bajrami (Norrköpingslistan)
Anna Isacsson (Norrköpingslistan)

David Blomgren (Stad i Ljus)
Sofia Löfberg (Stad i Ljus)
Joakim Ögren (Stad i Ljus)

Johan Wester (Studentinitiativet)

Kandidaterna Okan Karakas och David Blomgren fick över 20 % av sin listas totala röster vilket placerar de högst upp på respektive lista. Även kandidaterna Eric Schmidt och Linnéa Engstedt fick över 20 % men de var redan placerade högst upp på respektive lista.  Valprotokollet finns att läsa här.

[panel] [heading size="h3" style="underline"]Om kårvalet[/heading]För att kunna representera dig och dina åsikter behöver vi veta vad du tycker. Det absolut enklaste sättet att göra din röst hörd på och påverka din studiesituation och kåren är att rösta i det årliga kårvalet till kårfullmäktige. Kårfullmäktige är det högsta beslutade organet inom kåren och består av 25 studenter som bestämmer vad kåren ska arbeta med. Genom kårvalet har du möjlighet att rösta på vem du vill ska företräda dina åsikter. Kårvalet arrangeras av Valrådet och nås genom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. [/panel]