Vi lanserar Gemenskapstorget

  • 21 februari 2017 |
  • Textstorlek

För att främja ett hållbart och inkluderande samhälle lanserar vi Gemenskapstorget, det är en mötesplats där nyanlända får interagera och träffa akademin, näringsliv och ideella organisationer.


Projektet är en del av vårt arbete med att göra den högre utbildningen mer tillgänglig för alla grupper i samhället. Gemenskapstorget kommer att äga rum i både Linköping och Norrköping med start den 7/3 i Norrköping. Tanken är att varje träff ska bestå av interaktiva workshops i olika teman där fokus ligger på erfarenhetsutbyte och inkludering.

Bakom Gemenskapstorget står vi tillsammans med Sciencepark Mjärdevi, Östsvenska Handelskammaren, Linköpings universitet, Good News of Norrköping, Equal Rights, Röda korset och Mitt Liv. Tillsammans vill vi skapa ett forum och ett nätverk för ömsesidig kunskaps-och kompetensutveckling. Vill du delta? Gilla då Gemenskapstorget på facebook för att ta del av kommande event.

Gemenskapstorgets hemsida

Gemenskapstorgets facebooksida

 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus