Nominera årets pedagog!

  • 13 februari 2017 |
  • Textstorlek

Vet du en lärare som alltid gör det där lilla extra? Fram till den 26/2 har du möjlighet att nominera lärare till årets pedagog!


För att uppmuntra och uppmärksamma de lärare som alltid gör det där lilla extra för oss studenter så delar StuFF varje år ut utmärkelsen Årets Pedagog. Det är ett pris som tagits fram för att inspirera och uppmuntra de universitetslärare som alltid har studenternas bästa i åtanke. Nomineringarna skickas in skriftligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där de kommer göras anonyma för att en jury sedan ska kunna välja ut en vinnare.

Så har du en lärare som alltid är extra inspirerande, någon vars föreläsningar du alltid ser fram emot att gå till, eller någon som alltid lyckas skapa intressanta och givande diskussioner på seminarierna? Vi kommer ta emot nomineringar fram till den 26:e februari. 

Undrar du något? Hör i så fall av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus