Sök till våra utskott!

• 25 november 2016 |

Vill du vara med och skapa LiUs fantastiska studentliv och skaffa dig erfarenheter och vänner för livet? Sök då till våra utskott, det finns något för alla!

Just nu söker vi efter fler studenter som vill vara med och skapa Sveriges bästa studentliv genom att engagera sig i våra utskott. Vill du arrangera kårpubar och sittningar? Eller kanske lunchföreläsningar med företag eller varför inte arbeta med utbildningsfrågor? Det finns något för alla. Alla uppdragen går utmärkt att kombinera med studier.

I länkarna nedan finns mer information kring respektive utskott och hur en går till för att söka.

è Näringslivsutskottet

è Utbildningsutskottet