För ett mer inkluderade studentliv

• 16 november 2016 |

Idag släpptes Bästa festens metodbok som är en samling med tips och trix hur en kan skapa en smartare alkoholkultur i studentlivet.

Sedan förra året är vi en av deltagarna i det nationella projektet Bästa festen.  Det är ett projekt som syftar till att skapa en mer inkluderande och smartare alkoholkultur inom studentlivet. En kultur där alkohol finns, men inte behöver stå i fokus. I samarbete med kårer och nationer runt om i landet har vi arbetat för och skapat förändring. Nu har vi släppt en metodbok som riktar sig till festfixare inom studentlivet med tips och trix på hur en kan skapa event där alkohol inte behöver stå i fokus.

Metodboken finns tillgänglig som pdf och går att hitta här.