Föreläsning: Det börjar med mig

  • 26 oktober 2016 |
  • Textstorlek

I dagens samhälle föds majoriteten av alla män in i en manskultur. 'Det börjar med mig' handlar om manskulturen och mannen. Går han att rädda, hur ser vi på oss själva, hur förhåller vi oss till sex, till känslor och till varandra?


FATTA MAN möjliggör för pojkar och män att ta ansvar och vara del av den positiva förändringen för samtycke i praktik och lagstiftning och en manlighet utan sexualiserat våld. Bakom FATTA MAN står FATTA, Make Equal och Män för Jämställdhet. De första 100 som kommer till föreläsningen får en macka från HÖRS - Högskolerestauranger. Har du någon gång tänkt att jämställdhet och feminism inte gynnar män ska du delta i denna föreläsning!

FATTA MAN bygger på insikten om att dagens manlighetsnormer är begränsande, och att vi tillsammans bör kämpa för en annan sorts manlighet. Genom FATTA MAN vill vi öka medvetandet om samtycke och tala om gråzoner och tillsammans undersöka var gränserna går för ömsesidig respekt när det gäller sex.

Plats: C2, C-huset, Campus Valla
Datum: 31 oktober 2016
Tid: 17.00-19.00
Ätbart: 100 mackor 

Ta med er era vänner så ses vi i C2!


 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus