Inspirationskväll - 100 listan

  • 05 oktober 2016 |
  • Textstorlek

Den 13:e oktober bjuder näringslivsutskottet in till en unik inspirationskväll tillsammans med 100-listan med temat ”Kvinnor i karriären”. Ta chansen att nätverka och mingla med några av Östergötlands mest framgångsrika kvinnor, få tips om karriärvägar och möjligheter för hur Du ska nå Dina mål!


100-listan är en del av Östsvenska Handelskammaren och är skapad för att öka styrelsekompetensen i regionen och för fler kvinnor i styrelserummen. Listan består av en skarp samling styrelsekompetenta kvinnor med mycket kunskap och erfarenhet. Det behövs fler kvinnor i Sveriges bolagsstyrelser och därför finns 100-listan. Det är ett initiativ för att lyfta fram kompetenta kvinnliga kandidater!

När? Torsdag 13/10 kl 16-19
Var? Zodiaken, Campus Valla
Kostar det något? Nej, det är gratis och det bjuds på dryck och tilltugg!

För att kunna delta på eventet behöver man bara skriva upp sig här


Huvudpersonerna är:

Karin Wetterstrand, HR-chef inom NTM-koncernen- Från början beteendevetare som arbetar med affärsinriktad HR och som tycker om att påverka även utanför jobbet.

Karin Ljungmark Malmström, VD och delägare på Identx- Karin har jobbat med varumärken och kommunikation i helt sitt yrkesverksamma liv. Från Nicorette och läkemedelsindustrin via Cloetta och Expert till eget bolag, Identx, med 14 anställda.

Lovisa Fricot Norén, vice VD på Utsikt Bredband AB- Lovisa har kunskap inom energi, tillväxt och teknik och är nominerad till “Årets kraftkvinna” 2016!


Vad händer under kvällen?

Vi kickar igång eventet med att dessa tre kvinnor kommer få berätta om sin karriär och dela med sig utav erfarenheter. För att sedan på bästa sätt kunna få ställa frågor kommer det bildas diskussionsgrupper om ca 10 personer, så att man får möjlighet att prata med var och en av dem. Det kommer även vara andra representanter från 100 listan som är med under detta.

Eventet är den 13:e oktober klockan 16-19, det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Skriv upp dig direkt!

Med vänlig hälsning
StuFFs Näringslivsutskott NU!


Foto:Östsvenska Handelskammaren

 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus