Projektledare SFSFUM 2017

• 19 september 2016 |

Under våren kommer Linköping stå värd för Sveriges förenade studentkårers årliga fullmäktige (SFSFUM). Nu söker vi dig som till att vara projektledare och leda det operativa arbetet med att planera och genomföra det praktiska med SFSFUM Linköping 2017.

Vill du leda arbetet med att arrangera årets största studentpolitiska händelse? Till våren kommer StuFF tillsammans med Consensus att stå värd för Sveriges förenade studentkårers fullmäktige (SFSFUM) där drygt 250 representanter från hela Sveriges träffas och utbyter erfarenheter och diskuterar aktuella studentpolitiska frågor. De 250 representanterna företräder tillsammans nästa 300 000 studenter från 52 olika studentkårer!

Vi söker nu dig som vill vara med och leda arbetet med att arrangera detta evenemang. Tillsammans med en projektgrupp som du tillsätter påbörjas arbetet redan nu under hösten med att färdigställa en budget samt söka sponsorer. Från och med 1 februari och fyra månader framåt kommer du att vara heltidsarvoderad för att kunna fokusera på evenemanget på heltid. Till hjälp kommer du och din projektgrupp att få stöd ifrån StuFF, consensus samt SFS projektledare. I rollen som projektledare kommer att du även att samverka med flera aktörer på såväl lokal som nationell nivå.

SFSFUM äger rum en gång per år, varje gång vid en ny stad. Eftersom att Linköping blev utsedd till ”Årets studentkår 2016/17” i våras är det nu vår tur!

• Tillsätta en projektgrupp samt fördela ansvarsområden
  • Söka sponsorer
  • Planera det praktiska kring SFSFUM 2017
  • Genomföra SFSFUM i Linköping 11-14/5 2017
  • Utvärdera samt skriva en projektrapport över hur arbetet gick

Kvalifikationer

Egenskaper som är nödvändiga för uppdraget: Att du är driven, ansvarstagande och strukturerad. Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och/eller SFS.

Ansökan

Skicka in ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig till att vara den projektledare vi söker senast den 9/10 - 2016. Ta gärna upp tidigare erfarenheter i ditt brev. Ansökan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., märk mejlet med “Projektledare SFSFUM”. Vi ser gärna sökande från samtliga fakulteter.

Efter utfört uppdrag finns möjlighet till arbetsintyg.

[panel] [heading size="h3" style="underline"]Om Sveriges förenade studentkårer[/heading] SFS är en sammanslutning av studentkårer vid Sveriges universitet och högskolor. SFS har idag 52 medlemskårer, vilka tillsammans samlar nästan 300 000 studenter. SFS har till uppgift att företräda medlemmarnas intressen samt bevaka och sprida information om utbildnings-, forsknings-, och studiesociala frågor som rör studenternas situation på det nationella och internationella planet.

SFS representerar studenter med olika förutsättningar och från olika sorters utbildningar, därför har SFS en unik möjlighet att tala för studentgruppen i sin helhet. Det gör att SFS betraktas som en viktig samtalspartner till beslutsfattarna som bestämmer över frågor som rör högre utbildning och studenter, till exempel riksdag och regering.[/panel]