Projektet Ebbepark söker studenter

• 16 september 2016 |

Projektet Ebbepark kompletterar nu med ett antal studenter till den grupp som påverkar hur framtidens arbetsplats bör fungera för att den ska vara intressant och attraktiv ur ett studentperspektiv.

Gruppen är en av flera som styr utvecklingen i projektet och fler viktiga influenser från Framtidsgruppen har redan inarbetats i den projektering av området som nu pågår. Gruppen träffas två gånger per termin och arbetet mellan dessa sker i omfattning av den individuella tid man kan avsätta för detta. När du arbetar med projektet, gör du det som anställd i Sankt Kors kommunens bolag med uppdrag att främja utveckling och tillväxt i Linköping.