Tack för detta läsår! - Kårordförande har ordet

• 01 juli 2016 |

Ännu ett kårår har gått till ända. Mycket har hänt och det har varit ett fantastiskt år på många sätt, ett riktigt rekordår!

I år är det 20 år sedan de två föregångarna till StuFF gick samman och skapade vad som idag är regionens största och starkaste studentröst! Jag skulle vilja påstå att årets påverkansarbete har tagit nya höjder där vi tillsammans med våra medlemmar har drivit frågor på lokal och nationell nivå gentemot såväl universitetet och kommunen som övriga samhället. Med ett fantastiskt engagemang både från kåraktiva och medlemmar har vi fått mer uppmärksamhet än någonsin.

Som ett kvitto på vårt engagemang blev Linköping utnämnd till Årets studentstad för andra gången. Detta hade aldrig varit möjligt utan alla som engagerar sig ideellt vid sidan av sina studier. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa studentliv! Utmärkelsen innebär bland annat att Linköping kommer att stå som värd vid nästa fullmäktige för Sveriges förenade studentkårer våren 2017.

“Tillsammans har vi skapat Sveriges bästa studentliv!”
Martina Johansson

Det har verkligen varit ett fantastiskt år. Jag är oerhört tacksam för att fått arbeta med människor som har givit allt för att göra skillnad före, under och efter studietiden. Tack till sektionsaktiva för ert engagemang! Tack till alla studentrepresentanter för att ni fört fram studenternas åsikter! Tack till alla faddrar som arbetar för att skapa Sveriges bästa mottagning. Tack till alla andra kåraktiva som möjliggör vårt fantastiska studentliv!

Tillsammans gör vi skillnad!

Martina Johansson
Kårordförande 2015/2016