Örjan Dahlström är Årets pedagog för 2015/16

• 01 juni 2016 |

Örjan Dahlström, lärare vid avdelningen för handikappvetenskap, har blivit utsedd av studenterna till Årets pedagog för läsåret 2015/16!

Vi har sedan 2001 delat ut priset Årets Pedagog, en utmärkelse som varje år tilldelas ut till någon ur den undervisande personalen på Filosofiska fakulteten eller Utbildningsvetenskap. Det är studenternas pris till en lärare verksam för StuFFs medlemmar som anses vara extra inspirerande och pedagogisk.

Örjan Dahlström, verksam vid institutionen för beteendevetenskap och lärande, avdelningen för handikappvetenskap, har blivit utsedd av studenterna till Årets pedagog. Örjan har med stor pedagogisk förmåga och stort tålamod undervisat många studenter. Han ser till varje individs behov och tar sig tid att förklara så att alla förstår.

Med glimten i ögat och med finurliga exempel tar han sina klasser med storm och som pedagog brinner Örjan för sin undervisning, hans kreativitet har inga gränser. Som lärare uppvisar Örjan en ödmjukhet inför sin uppgift och en lyhördhet mot sina studenter, vilket är något som uppskattas. Hans sätt att undervisa är inkluderande och hans värme och utstrålning inspirerar studenterna till att prestera det där lilla extra.