Tyst minut måndag 16/5

• 13 maj 2016 |

Studenten Victor Karlsson Sehlin som har varit försvunnen hittades tyvärr död idag fredag. För att hedra minnet av Victor och stödja varandra kommer det att hållas en tyst minut 12:30 på Blå Havet måndagen den 16/5. I Kårallen och utanför Visionen i B-huset kommer det finns plats för lämnande av kondoleanser, så som blommor eller bilder.

Studenthälsan har ökat sin beredskap ytterligare och finns på plats både i hus Zenit på Campus Valla och i Kåkenhus i Norrköping. De kommer också att finnas ute på campusområdet i Valla, framför allt runt C-huset och Kårallen. Under lördag och söndag har Studenthälsan på Campus Valla öppet mellan klockan 12 – 16. De kommer också att ta kontakt med de närmast berörda studenterna.

För de som vill bidra är det möjligt att donera till Christer Carlssons minnesfond, en fond för anhöriga till studenter som avlidit. Läs mer om minnesfonden här.