Nominera årets pedagog 2015/16

• 02 maj 2016 |

Vet du en lärare som alltid gör det där lilla extra? Fram till den 16/5 har du möjlighet att nominera lärare till årets pedagog!

För att uppmuntra och uppmärksamma goda pedagoger delar StuFF varje år ut utmärkelsen Årets Pedagog. Det är studenternas pris till en lärare verksam för StuFFs medlemmar som anses vara extra inspirerande och pedagogisk. Både sektioner och enskilda studenter har möjlighet att skriftligt nominera lärare som har ett särskilt engagemang för studenter och som planerat utbildningen på ett tillfredsställande sätt. Nomingering sker här.

Juryn som utser årets pedagog består av studenterna från Utbildningsutskottet, två ledamöter från kårstyrelsen samt studenter utan direkt anknytning till kårstyrelsen. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073-4141013 vid frågor.