20 år av påverkan - nu är det din tur!

• 06 mars 2016 |

Under de senaste 20 åren har StuFF varit en aktiv och stark studentpolitisk aktör vid Linköpings universitet där målet hela tiden har varit att ge dig den bästa möjliga studietiden. Varje år har du som medlem möjlighet att  rösta om vilka som ska representera dig och dina åsikter i kårfullmäktige.

Fullmäktige är kårens högsta beslutade organ och bestämmer vad kåren ska jobba med. Fullmäktige kan liknas med Sveriges Riksdag och kårstyrelsen med regeringen. Precis som i riksdagen finns det även en motsvarighet till partier, dessa kallas i fullmäktige för listor. En lista kan liknas vid ett politiskt parti och består av en eller flera personer. Fram till den 20 mars kan du som medlem rösta på en lista.

Vem vill du ska representera dina åsikter? Vilka frågor vill du att kåren ska driva i framtiden för att förbättra din studietid? Gör din röst hörd och rösta i kårvalet! Kårvalet pågår fram till den 20 mars och du röstar via studentportalen.

Om du vill träffa kandidaterna för listorna kan du göra det på de så kallade valtorgen, dessa kommer att vara vid följande tillfällen:

7 mars, kl 11:30-13, Colosseum, C-huset, Linköping
9 mars, kl 11:30-13, Utanför biblioteket, Kåken, Norrköping