Linköpings universitet söker studentambassadörer!

• 08 september 2017 |

Linköpings universitet söker studentambassadörer!

Kort beskrivning:

Dina framtida arbetsuppgifter

Huvuduppdraget är att synliggöra Linköpings universitet i syfte att: rekrytera studenter, skapa långsiktiga relationer, sprida kunskap om forskning, utbildning och samverkan, attrahera framstående medarbetare, skapa stolthet internt och externt, vårda, stärka och utveckla varumärket.

Som studentambassadör arbetar du med att representera LiU vid olika event, vilket bland annat innebär informera gymnasister, ungdomar eller andra som är intresserade av LiU om våra utbildningar och livet som student. Vid interna event kan det exempelvis betyda att du får delta på LiU:s besöksdagar, vår akademiska högtid, dvs vår doktorspromotion och professorsinstallation eller hjälpa till i de kampanjer som genomförs årligen. Exempel på externa event är besök på gymnasieskolor både lokalt och i övriga landet eller att åka till de nationella utbildningsmässorna. Fokus ligger på det personliga mötet, oavsett arena.

I arbetet ingår en obligatorisk utbildningskväll.

Dina kvalifikationer

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Vi vill att du har läst minst 30 hp på LiU, eller annat universitet, innan du söker till studentambassadör. Tidigare arbete som studentambassadör eller motsvarade arbete utanför universitetets ram är meriterande. Körkort är inget krav, men bör anges vid ansökan.

Klicka på länken för mer information:https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=6490&rmlang=SE