Unitalent söker studenter till nytt projekt

• 07 september 2017 |

Mentorer till nytt projekt

Unitalent söker mentorer till det samhällsviktiga projektet LuMiNk akademin, som startar i höst. I projektet får du som student möjlighet att stötta högstadieelever i ett socioekonomiskt utsatt område i Norrköping och inspirera dem till högre studier. Mentorer och elever träffas under två timmar, en gång i veckan och hjälps åt med läxläsning.

Din utbildningsbakgrund är inte viktig – ju fler olika typer av studenter som deltar i projektet desto bättre! Målet är att visa upp alla de olika områdena som finns på LiU.

För frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Intresseanmälan görs via Unitalents hemsida, ange ”Ansökan LuMiNk” i meddelanderutan. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Externa uppdrag