Engagera dig

Att engagera sig ger inte bara nyttiga meriter och kontakter utan också vänner och erfarenheter för livet! Du kan göra allt från att jobba på ett kårhus eller kårstyrelsen till att vara aktiv i din sektion eller en studentförening. Det finns något för alla!


Sektioner är studentkårens viktigaste samarbetspartner och är i många fall det första man kommer i kontakt med under Nolle-P i form av fadderiet. Inom sektionerna kan man bland annat engagera sig i styrlesen, fadderier, mästerier eller andra utskott. Hur man engagerar sig i en sektion beror lite på vilken sektion på tillhör och vad du skulle vilja engagera dig inom.

Utöver sektionerna finns det massvis med studentföreningar, allt från politik och äventyrsresor till fotografering och hästhoppning. Här hittar du en komplett lista över de studentföreningar som finns vid LiU. Tycker du att det saknas någon studentföreningar? Tveka inte att starta upp en! Vi kan bistå med stöd i form av rådgivning och bidrag.

Som studentkår säkerställer vi att alla beslut som fattas vid LiU har passerat minst en student. Vill du vara en av dessa studenter? Vi kallar dessa för studentrepresentanter och är precis som det låter, studenternas representanter i universitet. Som studentrepresentant sitter man med i olika organ och ser till att universitetet inte glömmer bort studentperspektivet. Organen kan behandla allt från datorsalar, tentor till vilken färg man borde ha på C-huset.

 

 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus