Pressinbjudan till SFS fullmäktige 2017 Linköping

• 10 maj 2017 |

På fredag börjar Sveriges förenade studentkårers, SFS, fullmäktige, som samlar över 300 studentpolitiker från hela landet. Mötet pågår mellan fredag 12 maj och söndag 14 maj. Invigningstalare är Finansminister Magdalena Andersson.

Efter att ha varit Årets studentstad i ett år tar Linköping emot 300 ombud och studentpolitiker från hela landet. I tre dagar kommer studentkårerna att förhandla studiemedel, internationalisering och högskolepolitik. Mötet inleds på fredag med en invigning där bland annat kommunstyrelsens ordförande Christina Edlund (S) medverkar.

Fredag 12 maj

- 10.00 - 11.15 Invigning i Matsalen, Kårhus Kårallen. Finansminister Magdalena Andersson talar klockan 10.25. Media är välkomna att närvara.
- Därefter fortsätter förhandlingarna fram till söndag 14 maj klockan 16, men förhandlingarna är stängda för media.

Mer information om Sveriges förenade studentkårers fullmäktige

För frågor och mer information kontakta

Annika Lindblad Nieminen, Kanslichef Sveriges förenade studentkårer (SFS)
08 - 545 701 04