Press

Studentkåren StuFF är en viktig studentpolitik aktör vid Linköpings universitet och uttalar sig ofta i media rörande studenternas situation i Linköping och Norrköping. 


Är du intresserad av intervjuer, kontakta studentkårens kommunikatör som förmedlar kontakten vidare. Det går också bra att kontakta Kårordförande som är den som oftast uttalar sig kring studentrelaterade frågor. Tveka inte att kontakta oss med frågor eller önskemål om pressbilder, studentkontakt eller anmäl dig till vår presslista för att erhålla våra pressmeddelanden först av alla. 

Kort text om StuFF (Fri att publicera)

Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet (StuFF) är den största studentrösten vid Linköpings universitet och företräder 15 000 studenter i Linköping och Norrköping. Studentkåren är studentpolitisk aktör och arbetar för en bra studiesituation för studenterna genom att bevaka och säkerställa att deras intressen tas till vara på. StuFF arbetar både lokalt mot universitet, kommun och region men även nationellt. Bland annat samordnar StuFF den årliga mottagningen för nya studenter och äger även de fem kårhusen.


 

Högst upp

ajf  elin  flins  kogvet  liuphd  isek  mip  nlsek  puls  saks  sekel  ska SKUM logo black background   Logga Socionomstyrelsen hemsida  sshf  stalin    stimulus